Om1.3

O meni

Iz ljubezni do živali in želje, da bi jim pomagala, ko zbolijo, sem se po končani gimnaziji v Novi Gorici leta 2007 vpisala na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani, kjer sem januarja 2014 diplomirala in pridobila naziv doktorica veterinarske medicine. Marca 2014 sem opravila strokovni izpit na Upravi za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin v Ljubljani.

V času študija sem si s prostovoljnim delom v različnih veterinarskih ambulantah in v zavetišču Scooby Medina v Španiji nabirala dodatno veterinarsko znanje in izkušnje iz klasične veterinarske medicine. Ker sem želela živalim pomagati celoviteje, sem se februarja 2014 začela izobraževati na področju akupunkture za živali v Bruslju pod okriljem belgijske organizacije BEVAS, ki deluje v okviru svetovne organizacije veterinarskih akupunkturistov IVAS. Decembra 2015 sem uspešno opravila izpite iz veterinarske akupunkture in pridobila naziv CVA (certificirana veterinarska akupunkturistka).

Svoj prosti čas namenjam prostovoljnemu delu v društvu Hrtji svet Slovenije ter sprehodom v naravo v družbi dveh posvojenih galgov.